Golfresor

Golfskola våren 2022 till

fantastiska Costa Ballena med

PGA PRO David Enarsson!

Den 12 mars åker Nybro GK och PGA PRO David Enarsson på golfskola till Costa Ballena

Costa Ballena ligger precis vid en underbar sandstrand på den spanska atlantkusten strax söder om Sevilla.

BOENDE

Vi bor på femstjärniga hotell Barcelo Costa Ballena Golf & SPA som ligger direkt vid fairway och bara 100 meter från klubbhuset och dessutom är det endast 500 meter till den milslånga sandstranden. Alla rum på hotellet har balkong med utsikt mot golfbanan och havet, AC och fritt wifi. Efter golfen kan du koppla av i hotellets SPA & Wellness center.

Den underbara staden Cadiz ligger endast 40 minuter bort och är belägen på en halvö som är flankerad av en åtta kilometer lång bred strand med kritvit sand. Spanjorerna själva har utsett stranden till en av landets bästa och staden kan dessutom stoltsera med mer än 3000 soltimmar om året. Här finns också långa tapas-stråk med havsdelikatesser, smala gränder med charmiga butiker samt flamenco och livemusik på otaliga barer. Stadens gamla del har präglats av allt från romare till morer under sin 3000-åriga historia och här finns en mängd sevärdheter att upptäcka.

GOLF

Golfen spelar och tränar vi på Costa Ballena Ocean Golf Club som är en perfekt anläggning för dig som vill spela mycket golf i en harmonisk miljö. 27-hålsbanan Costa Ballena Ocean Golf Club håller hög klass med välklippta fairways och snabba greener. På Costa Ballena finns också en fin par 3 bana med nio hål där man kan spela efter förfrågan samma dag som ordinarie spelrunda. Träningsanläggningen är mycket bra och anläggningen passar er som vill ägna veckan åt golf i en härlig miljö.

Vi ser fram emot en rolig och lärorik vecka på Costa Ballena!

När du bokar en resa med oss på One Travel får du alltid en personlig kontakt, förbokade starttider och våra förhoppningar är att du alltid ska känna dig 100% nöjd med din resa.

Golfskola till Costa Ballena med Nybro GK
12 mars – 19 mars 2022

Resan inkluderar följande:

• 7 nätter på Barcelo Costa Ballena Golf & Spa, del i dubbelrum
  • Frukostbuffé alla dagar
  • Middagsbuffé, exklusive dryck, alla dagar
  • 5 golfrundor på Costa Ballena Ocean Golf Course
  • Golfskola ca: 8 timmar med PGA PRO David Enarsson
  • Hyrvagn
  • 2 entreér till SPA avdelningen per person
  • Flyg Göteborg– Malaga inkl. golfbag t/r, direktflyg med SAS
  • Transfer Malaga flygplats – Barcelo Costa Ballena t/r