Publicerat: 2023-04-27 16:57 - Skrivet av Kansli Nybro GK

Nybro Golfklubb söker serviceinriktad Kanslist

Vi söker dig som vill ge en upplevelse till våra medlemmar, partners och gäster som överträffar deras förväntningar!

Detta är en bred tjänst som omfattar både rent administrativa och praktiska arbetsuppgifter men även en del där man möter och servar våra medlemmar och gäster, både i det mänskliga mötet eller per mail och telefon.

Du som söker den här tjänsten bör vara flexibel eftersom den rymmer mycket som inte kan specificeras i en befattningsbeskrivning. Ett axplock av det som ingår i tjänsten och ansvaret är: Medlemshantering, Shopförsäljning, Receptionsarbete, Administrativa arbetsuppgifter på kansliet, Behjälplig i arbetet med skapande av mervärden för medlemmar såsom medlemsaktiviteter, Behjälplig med sociala medier och hemsida samt ansvara för schemaläggning av restaurangens personal.

Arbetet sker i huvudsak kontorstid men planerat helgarbete förekommer.

Din profil

Vi söker dig som är golfintresserad eller rent av spelar golf. Du har stor erfarenhet av, och tycker om, att arbeta med service och människor. Du är en strukturerad, nyfiken person, som har lätt att lära nya saker och som hanterar Officepaketet och sociala medier.

Som person är du intresserad av människor och har en hög grad av servicemedveten. Du trivs i ett högt arbetstempo där du självständigt har en god förmåga att prioritera och strukturera dina arbetsuppgifter. Du utför dina arbetsuppgifter på ett noggrant sätt och tycker om att ha ordning och reda omkring dig. Du är även samarbetsorienterad och arbetar gärna med övriga i teamet för att nå gemensamma mål

Ansökan

Skicka in din ansökan snarast, dock senast den 10 maj 2023. Urvalsarbetet och intervjuer kommer att ske löpande så ju förr du sänder in din ansökan desto bättre.

Du ansöker genom att maila in ditt CV samt personliga brev till: jobb@nybrogk.se

Mer information om klubben hittar du på www.nybrogk.se

Har du frågor och vill veta mer, kan du kontakta vår klubbchef Jesper Sjögren på jesper.sjogren@nybrogk.se. Välkommen med din ansökan!

 Övrigt

Startdatum: Enligt överenskommelse
Lön: Enligt överenskommelse
Omfattning: 100%
Anställningsform: Tillsvidare

Kontaktuppgifter:

Jesper Sjögren
Tel. 0480-55044
jesper.sjogren@nybrogk.se