Banan stängs måndagen den 14/11.

Publicerat: 2022-11-11 - 13:15 - Skrivet av Kansli Nybro GK

På måndag den 14/11 så kommer vi att stänga banan för säsongen.

Anledningen till detta är, som de flesta vet från året som har varit, att vi har haft en sliten och torr bana. Genom att stänga banan redan nu ger vi banan en större möjlighet att återhämta sig samt att banpersonalen ges möjlighet att fritt arbeta på banan, allt för att förbereda den inför nästa år. Vi sitter även i sitsen med tanke på vattenskyddsområdet att vi inte får bespruta banan som vi kunnat göra tidigare år, vilket gör att tex svampanfall sprids betydligt lättare vid belastning som ex, vinterspel och kan leda till att vi får en tuff och sen uppstart 2023.

Hoppas ni är förstående för situationen och beslutet vi har tagit. Om ni har några frågor eller funderingar, tveka inte att höra av er till mig (undertecknad). Ni kan även ställa era frågor kring arbetet på banan och få en mer djupgående förklaring till varför vi tar detta beslutet till antingen Jesper Kraft, eller Mathias Svensson. Kontaktuppgifter finner ni under fliken kontakt.

Nybro Golfklubb
Jesper Sjögren